Zakelijk Engels

We kennen allemaal de uitspraken van Louis van Gaal in zijn steenkolenengels. Vooral erg grappig, maar niet erg professioneel. En schrijf je management assistant in het Engels nu wel of niet los? Hoe zat het ook alweer met die werkwoordtijden? Of wat is Dunglish en hoe voorkom je dat? Allemaal vragen waarover we wel eens twijfelen. Als virtual assistant is het belangrijk dat je je goed kunnen uitdrukken in het Engels. Het gaat namelijk om kwaliteit leveren in ons vakgebied.

Wil je snel en effectief je Engels updaten? Dan is deze workshop iets voor jou. Meld je nu aan voor de workshop “Zakelijk Engels voor VA’s”.

Wat leer je allemaal?

Allereerst zullen de meest voorkomende fouten aan bod komen. Zowel spelling als grammatica krijgen kort aandacht en er is ook genoeg ruimte om vragen te stellen en twijfels te delen tijdens de workshop. Verder komen ook onderwerpen als formuleren, stijl en interculturele communicatie aan bod.

We besteden aandacht aan: werkwoordsvormen (verleden tijden), spelling van lastige woorden, verschillen tussen Brits en Amerikaans Engels, meervoud, hoofdletters en kleine letters, etc. Er komt ook een deel schrijfvaardigheid aan bod. Hoe stel je een goede brief of e-mail op in het Engels? Hoe formuleer je kort en bondig? Waar moet je rekening mee houden bij internationale contacten?

Hier wil ik meer over weten!

Bel mij vandaag voor meer informatie over de training Zakelijk Engels!

Wilhelminastraat 24
2291 TZ Wateringen

info@ankataalservices.nl

0614660150